sábado, 5 de octubre de 2013

Disciplina (culinària) Anglesa

Atonía culinària anglesa

Durant el nostre recent viatge per Gran Bretanya, he pogut constatar la poca o nul-la diversitat en el menjar en qualsevol de les seves diferents nacionalitats, ja sigui la mateixa Anglaterra, Gal-les o Escòcia  a tots els restaurants siguin de la categoria que siguin, als pubs, als hotels... a tot arreu exactament el mateix menú.
Com a mostra vegeu les fotos de tres cartes en establiments de diferent categoria, però si us hi fixeu el contingut es exactament el mateix.

La diversitat en aquest cas es microscòpica i la innovació pràcticament   inexistent.





Carta del pub The Bell a Stansted, petit poblet al nord de Londres



Carta del Union Jacks de Winchester, del restaurador Jamie  Oliver





Carta del Restaurant Thyme del Hotel Holiday Inn a Portsmouth


Com podeu veure els tres exemples de cartes de restaurants i pubs ben separats geogràficament, el contingut ex pràcticament el mateix. 

A sota  una mostra dels plats més habituals en la cuina anglesa.



El famosos "Scones" petits pastissets habitualment plens de fruites confitades, al Port Inn de Blackpool.





Ells arxifamosos "haggis with neeps and tatties" escocesos al restaurant Canon's Gait a Edimburg, Escòcia





Venison al hotel Invergarry Inn a Invergarry, Escòcia



El també famós "Steak and kindney pudding" pastís de ronyons i vedella al pub Sharky's de Glasgow, Escòcia




I per finalitzar com no, el arxi-famós " Fish & Chips ", en aquest cas haig de dir que potser he triat el pixor exemple, doncs està passat de fritura i acompanyat d'un pa de motllo impregnat de margarina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario