Atonía culinària anglesa
Durant el nostre recent viatge per Gran Bretanya, he pogut constatar la poca o nul-la diversitat en el menjar en qualsevol de les seves diferents nacionalitats, ja sigui la mateixa Anglaterra, Gal-les o Escòcia a tots els restaurants siguin de la categoria que siguin, als pubs, als hotels... a tot arreu exactament el mateix menú.
Com a mostra vegeu les fotos de tres cartes en establiments de diferent categoria, però si us hi fixeu el contingut es exactament el mateix.
La diversitat en aquest cas es microscòpica i la innovació pràcticament inexistent.
 |
Carta del pub The Bell a Stansted, petit poblet al nord de Londres |
 |
Carta del Union Jacks de Winchester, del restaurador Jamie Oliver |
 |
Carta del Restaurant Thyme del Hotel Holiday Inn a Portsmouth
|
Com podeu veure els tres exemples de cartes de restaurants i pubs ben separats geogràficament, el contingut ex pràcticament el mateix.
A sota una mostra dels plats més habituals en la cuina anglesa.
 |
El famosos "Scones" petits pastissets habitualment plens de fruites confitades, al Port Inn de Blackpool. |
 |
Ells arxifamosos "haggis with neeps and tatties" escocesos al restaurant Canon's Gait a Edimburg, Escòcia
|
 |
Venison al hotel Invergarry Inn a Invergarry, Escòcia |
 |
El també famós "Steak and kindney pudding" pastís de ronyons i vedella al pub Sharky's de Glasgow, Escòcia
|
 |
I per finalitzar com no, el arxi-famós " Fish & Chips ", en aquest cas haig de dir que potser he triat el pixor exemple, doncs està passat de fritura i acompanyat d'un pa de motllo impregnat de margarina. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario