miércoles, 12 de febrero de 2014

La pastisseria del poeta

Foix de Sarriá


Aquesta pastisseria acaba de cumplir 125 anys, i fou el bressol del insigne poeta Josep Vicens Foix.

Probablement sigui la pastisseria més antiga de Barcelona en aquests moments, fan pastissos, gelats, xocolata, torrons, i tota mena de dolços de qualitat superior i d'aspecte tradicional, continúen conservant la antiga manera de fer i els antics mètodes s´han renovat però no fins al punt d'assolir la absoluta modernitat com les passtisseries de disseny.
Si volem qualitat i tradició es la pastisseria clássica per excel·lencia.

Segons fan explicit dins la tenda la cel·lebració de San Valentí es una antiga tradició catalana copiada pels americans.

 
 

Aparadors

Interior

Tradició catalana


Embalatge

Pastís de llima



Catàleg de pastissos

Cobla a la Plaça Major de Gràcia, devant la pastissería

Sardanes devant la pastissería

No hay comentarios:

Publicar un comentario