lunes, 26 de mayo de 2014

Santceloni

El proper tres estrelles.


Fa pocs díes vàrem tenir la oportunitat de sopar en aquest magnífic restaurant de Madrid, originalment creat per Santi Santamaría, i actualment poseïdor de dues estrelles Michelin però mereixedor de la tercera des de fa temps.
 
El lloc, la cuina i el personal son mereixedors sobrats d'aquesta tercera estrella que tant els hi escatima la guía roja.
 
El sopar, on vàrem estar acompanyats per molt bons amics, va resultar tot una experiencia en si mateixa, la extrema amabilitat del personal i la decoració del local formen part de aquesta experiencia sensorial que evidentment gira alrededor de una  cuina sofisticada pèro a la vegada propera i reconeixible.

Plats de composició i textures extraordinaries maridats amb vins excel·lents,  tot plegat fá que sopar en aquest lloc et fagi tocar una mica el cel. 
 
Com a exemple unes fotos dels plats i d'alguns moments del maravellós sopar.
 
 




tomàquet amb gazpacho de mongeta verda
 
Aperitius, rovell  d'ou pochat, berginia reboçada amb menta, paté en un merengue
 i  truita de camaró amb base de pesols.
 
cor de tomàquet amb pèsol
 
suc de pernil i sègol amb favetes
 
barat marinat amb "papas arrugás" i cilantre
 
tartar de vedella, coca de pipes puré de tomàquet i cilantre
 
escamarlá a la planxa, safrá, aranja i créixens
 
sopa de calamar en fideus, minestrone i crema d'ou
 
"virrey" puré de moniato especiat i all freigit
 
jarret de vedella cuinat lentament durant 8 hores
 
jarret de vedella blanca amb puré de patates
 
taula de formatges blancs
 
taula de formatges verds i blaus
 
composició de formatges tous i forts
 
sorbets de fuita, maduixa, taronja i pinya
 
amuse-bouches
 
café i copa de cognac francés XVSOP
 
amb el chef Óscar Velasco

No hay comentarios:

Publicar un comentario