Dos estrellas a Barcelona
El chef Romain Fornell ha lograt crear a l'Hotel Palace ( antíc Ritz ) un dos estrellas en una ubicació única, l'ambient del menjador a pesar de la grandiositat i classicitat del local es càlida i molt agradable, els cambrers molt joves, amables i simpàtics sense el mès mínim toc d'arrogancia ben al contrari sùper planers i agradables.
Els plats com no podía ser menys, originals i imaginatius, algún d'ells amb sorpresa incluïda, bassats en el iderari Escoffier, evidenment renovat i actualitzat son una agradable sençació per al paladar a part d'una imatge visual potent.
Un sopar molt agradable en companyia de bons amics, però jo el recomanaría per un sopar en parella, ja que el lloc es propici per una nit romàntica per acabar-la al mateix hotel prenèn unes copes al "Rien de Rien" la cocktelería amb mùsica en directe que porta l'amíc Óscar Manresa.
 |
Advocat i bou de mar
|
 |
Vichysoisse gelada i ous de truita
|
 |
Plat sorpresa que conté els dos següents
|
 |
Verduretes tèbies sobre una tarta fina de parmesá
|
 |
Crema de verdures del nostre hort
|
 |
Sant Pere menier sobre risotto de pasta i reducció de llamántol
|
 |
Bou Rossini coixí de foie gras esparrècs i escalunya confitada
|
 |
Bola de cristall Melba 2014, prèssec, mascarpone i gerds.
Homenatge a Auguste Escoffier en honor a Nellie Melba famosa cantant d'opera, que tenía per nom real Helen Porter.
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario