Una cita amb bons amics.
Una vegada més he estat convidat a assistir a la cita d'Alimentaria, els amics de Caves Torelló han tingut la delicadesa de convidar-me al seu stand, així com d'altres amics i coneguts que han tingut a bé a ostatjar-me inmerescudament en els seus respectius stands. Gracies a tots ells per una (llarga) tan bona estona en la seva companyia.
Gracies a aquests amics vaig tindre la gran sort de ser un dels 18 privilegiats que va poder assistir a la classe magistral de Juan Mari i Elena Arzak al "think tank" d'Alimentaria Experience.
 |
L'amic Paco Torelló, president de Cavas Torelló. |
 |
Bar del stand, excel·lent esmorçar de forquilla. |
 |
Vista de l'espai Torelló |
 |
Sergi Vela, premiat com millor pastis de xocolata del mòn 2009
i professor del programa televisiu "Deja sitio para el postre" |
 |
Marc Gascons chef del restaurant Els Tinars, de Llagostera,
(1 estrella michelin) millor cuiner jove Catalunya 2014 |
 |
Juan Mari i Elena Arzak, 3 estrellas michelin pel seu restaurant Arzak. |
 |
Juan Mari i Elena Arzak donant una lliçó magistral al "think tank" d'Alimentaria Experience.
|
 |
Carlos Abellán del restaurant Comerç 24, presentant el seu nou producte YANGO street-food
(derivació de la paraula catana llangonissa) que proposa una cuina de qualitat al carrer . |
 |
Xevi Ramón, un crack del pá, ha revitalitzat el Triticum un blat de la època dels romans
que té un 25% més de propietats organoléptiques que el blat normal. |
 |
Quim Carbó, bon amic i gerent de General Cárnia, un dinar a base de carns de gran nivell. |
 |
General Càrnia, una de les distribuidores de productes carnics per restauració més gran d'Espanya. |
 |
Paula Vázquez |
 |
Celler La Vinyeta, vins molt especials i per un cúmul de circumpstancies he estat
convidat a visitar les vinyes a Mollet de Perelada, amb esmorçar inclós. |
 |
El nou vi d'aquest any, PUNT I APART, una experiència ideal per acompanyar plats exquisits.
Vi llarg i complex, 90 punts a la guía Peñín. |
 |
Josep Serra, copropietari i enòleg de Celler La Vinyeta. |
 |
Stand de Pago de los Capellanes. |
 |
Vista del stand, on vaig poder gaudir d'una cata vertical de Pago de los Capellanes. |
 |
Familia Rodero - Villa, propietaris del Pago. |
 |
Unes copetes a Codorníu, que com es pot veure a partir d'ara es diuen Codorníu Raventós. |
 |
Daniel Sánchez Llibre, president de conserves Dani i ex president de l'Español C.F. |
 |
I per fí, les últimes copetes amb el meu amic desde fá 35 anys, Javier de las Muelas,
"mixologista" i propietari de la cadena de cockteleries DRY MARTINI. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario