jueves, 3 de abril de 2014

Alimentaria 2014

Una cita amb bons amics.


Una vegada més he estat convidat a assistir a la cita d'Alimentaria, els amics de Caves Torelló han tingut la delicadesa de convidar-me al seu stand, així com d'altres amics i coneguts que han tingut a bé a ostatjar-me inmerescudament en els seus respectius stands. Gracies a tots ells per una (llarga) tan bona estona en la seva companyia.

Gracies a aquests amics vaig tindre la gran sort de ser un dels 18 privilegiats que va poder assistir a la classe magistral de Juan Mari i Elena Arzak al "think tank" d'Alimentaria Experience.
 
 
 
 
L'amic Paco Torelló, president de Cavas Torelló.

Bar del stand, excel·lent esmorçar de forquilla.

Vista de l'espai Torelló






Sergi Vela, premiat com millor pastis de xocolata del mòn 2009
 i professor del programa televisiu "Deja sitio para el postre"


Marc Gascons chef del restaurant Els Tinars, de Llagostera,
(1 estrella michelin) millor cuiner jove Catalunya 2014





Juan Mari i Elena Arzak, 3 estrellas michelin pel seu restaurant Arzak.

Juan Mari i Elena Arzak donant una lliçó magistral al "think tank" d'Alimentaria Experience.

 
Carlos Abellán del restaurant Comerç 24, presentant el seu nou producte YANGO street-food
(derivació de la paraula catana llangonissa) que proposa una cuina de qualitat al carrer .

Xevi Ramón, un crack del pá, ha revitalitzat el Triticum un blat de la època dels romans
 que té un 25% més de propietats organoléptiques que el blat normal.

Quim Carbó, bon amic i gerent de General Cárnia, un dinar a base de carns de gran nivell.


General Càrnia, una de les distribuidores de productes carnics per restauració més gran d'Espanya.

Paula Vázquez

Celler La Vinyeta, vins molt especials i per un cúmul de circumpstancies he estat
convidat a visitar les vinyes a Mollet de Perelada, amb esmorçar inclós.


El nou vi d'aquest any, PUNT I APART, una experiència ideal per acompanyar plats exquisits.
Vi llarg i complex, 90 punts a la guía Peñín.

Josep Serra, copropietari i enòleg de Celler La Vinyeta.


Stand de Pago de los Capellanes.

Vista del stand, on vaig poder gaudir d'una cata vertical de Pago de los Capellanes.

Familia Rodero - Villa, propietaris del Pago.


Unes copetes a Codorníu, que com es pot veure a partir d'ara es diuen Codorníu Raventós.

Daniel Sánchez Llibre, president de conserves Dani i ex president de l'Español C.F.

I per fí, les últimes copetes amb el meu amic desde fá 35 anys, Javier de las Muelas,
 "mixologista" i propietari de la cadena de cockteleries DRY MARTINI. 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario