martes, 8 de abril de 2014

La Cerdanya

Un cap de setmana rural a la Cerdanya.


Últimament la Cerdanya s'está convertin en lloc habitual de les nostres escapades de cap de setmana, aquesta vegada hem volgut fer-ho lo més natural posible, no hem anat a cap restaurant, hem cuinat nosaltres mateixos, utlitzant els productes de la terra comprats in situ (Km.0) i cuinats al moment, que millor, senzill i ágradable sense perdre ni una mica de sabor.


Globus sobre la Cerdanya

Carrer de bungalows amb una magnifica vista al fons

preciós caball de la Cerdanya

Día clarissim


El massís del Cadí al fons

Vista des del bungalow

Per postres !!!

En el mercat dominical a Pugcerdá encara s'hi pot trobar aquesta classe d'objectes

En Pep de Meranges

Formatges fets amb llet del propi ramat

Formatges fets a má (ja es nota) amb llet d'ovella únicament.
Diferentes curacions, espectaculars (probats)



Embotits casolans

Bull de cap

No hay comentarios:

Publicar un comentario