Un cap de setmana rural a la Cerdanya.
Últimament la Cerdanya s'está convertin en lloc habitual de les nostres escapades de cap de setmana, aquesta vegada hem volgut fer-ho lo més natural posible, no hem anat a cap restaurant, hem cuinat nosaltres mateixos, utlitzant els productes de la terra comprats in situ (Km.0) i cuinats al moment, que millor, senzill i ágradable sense perdre ni una mica de sabor.
Globus sobre la Cerdanya |
Carrer de bungalows amb una magnifica vista al fons |
preciós caball de la Cerdanya |
Día clarissim |
El massís del Cadí al fons |
Vista des del bungalow |
Per postres !!! |
En el mercat dominical a Pugcerdá encara s'hi pot trobar aquesta classe d'objectes |
En Pep de Meranges |
Formatges fets amb llet del propi ramat |
Formatges fets a má (ja es nota) amb llet d'ovella únicament. Diferentes curacions, espectaculars (probats) |
Embotits casolans |
Bull de cap |
No hay comentarios:
Publicar un comentario