Una experiencia sensorial emocionant.
Avui hem passat el dia al Monestir de Sant Benet de Baiges, on hem fet una visita guiada a les dependències del monestir i a la Fundació Alicia (ALI mentació i cien CIA) patronejada per el chef Ferrán Adriá i el doctor Valentí Fuster. Interesantissim tant una cosa com l'altre.
Mes tard he estat covidat a impartir una classe magistral al taller de cuina de la fundació, dintre del programa "Cuina creativa i sana per a joves sense temps".
Edifici de la recepció |
Entrada al Monestir |
L'entrada a l'antic monestir i campanar |
Monestir románic |
Ambientació medieval |
Esglesia románica amb restes barroques |
Holograma d'una misa al segle X |
Claustre original |
Una de les peces més importants, una pila del abat Frigola, segle XIV |
Claustre i pujada a les dependències abacials |
Celler, segle XIV |
Terraça coberta |
Vista de les dependebcies |
El monestir des de l'hotel Ô |
Cuina d'investigació |
Cuina per a tallers |
Preparant la presentació |
Primeres explicacions |
Preparació del plat |
Presentació en circuit tancat de TV. |
Plat ja finalitzat |
Ovació de despedida |
No hay comentarios:
Publicar un comentario