sábado, 22 de noviembre de 2014

Mòn Sant Benet

Una experiencia sensorial emocionant.

 
Avui hem passat el dia al Monestir de Sant Benet de Baiges, on hem fet una visita guiada a les dependències del monestir i a la Fundació Alicia (ALI mentació i cien CIA) patronejada per el chef Ferrán Adriá i el doctor Valentí Fuster. Interesantissim tant una cosa com l'altre.
 
Mes tard he estat covidat a impartir una classe magistral al taller de cuina de la fundació, dintre del programa "Cuina creativa i sana per a joves sense temps".

 

 
Edifici de la recepció

Entrada al Monestir

L'entrada a l'antic monestir i campanar

Monestir románic

Ambientació medieval

Esglesia románica amb restes barroques

Holograma d'una misa al segle X


Claustre original

Una de les peces més importants, una pila del abat Frigola, segle XIV

Claustre i pujada a les dependències abacials

Celler, segle XIV

Terraça coberta

Vista de les dependebcies

El monestir des de l'hotel Ô
 
Cuina d'investigació

Cuina per a tallers
Preparant la presentació


Primeres explicacions
 
Preparació del plat


Presentació en circuit tancat de TV.

Plat ja finalitzat



Ovació de despedida

No hay comentarios:

Publicar un comentario